Tortelini zazwyczaj gotuję do barszczu czerwonego, teraz postanowiłam użyć go do sałatki :)
Składniki:
- 1 opakowanie uszek z mięsem (tortelini)
- 1 puszka kukurydzy
- 1 słoiczek selera konserwowego
- 1 pęczek pietruszki
- 3 ogórki konserwowe
- 2 małe ząbki czosnku
- majonez
Przygotowanie:
Tortelini gotujemy w lekko osolonej wodzie, studzimy. Ogórki kroimy w kosteczkę a czosnek przepuszczamy przez praskę. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem, doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki:
- 1 opakowanie uszek z mięsem (tortelini)
- 1 puszka kukurydzy
- 1 słoiczek selera konserwowego
- 1 pęczek pietruszki
- 3 ogórki konserwowe
- 2 małe ząbki czosnku
- majonez
Przygotowanie:
Tortelini gotujemy w lekko osolonej wodzie, studzimy. Ogórki kroimy w kosteczkę a czosnek przepuszczamy przez praskę. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem, doprawiamy solą i pieprzem.
Komentarze
Prześlij komentarz